KPN NetwerkNL start met de aanleg van glasvezel in Arnhem, Dongen, Helvoirt en Zwolle
Direct naar hoofdinhoud
Nieuws

KPN NetwerkNL start met de aanleg van glasvezel in Arnhem, Dongen, Helvoirt en Zwolle

Vanaf december 2018 worden er in Arnhem (Het Spijkerkwartier), Dongen (De Biezen), Helvoirt en Zwolle Noord-Oost in totaal meer dan 10.000 huishoudens aangesloten op het glasvezelnetwerk.

De bewoners van de woningen die een eigen glasvezelaansluiting krijgen, ontvangen hierover bericht van ons. Bent u benieuwd of ook uw woning binnen het aansluitgebied valt? Doe dan de postcodecheck. Als uw woning wordt aangesloten, wordt u uiteraard goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

De glasvezelvoorbereiders komen langs

Vanaf aanstaande maandag bellen onze glasvezelvoorbereiders aan bij woningen in deze gebieden. Zij bekijken bijvoorbeeld wat de beste plaats is voor het glasvezelaansluitpunt en vragen bewoners om toestemming voor het aansluiten van de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een legitimatiepas waaruit blijkt dat zij namens KPN NetwerkNL aan de deur komen.

Meer informatie

Voor alle vragen over de aanleg, planning en de voordelen van glasvezel kunnen bewoners terecht bij het glasvezelinformatiepunt bij hen in de buurt of bij onze klantenservice. U kunt ook een kijkje nemen tussen onze veelgestelde vragen.

Aanleg glasvezel

Gerelateerde artikelen