Zo sluiten we je woning aan op hetnetwerk van Nederland

Werkmannen aan het graven

Hieronder zie je welke werkzaamheden we uitvoeren bij de aanleg van glasvezel. De aanlegwerkzaamheden kunnen per wijk verschillen, net als de planning. Gaan we jouw wijk aansluiten op glasvezel? Doe de postcodecheck voor actuele informatie en schrijf je in voor onze netwerkupdates. Zo ben je altijd op de hoogte van de werkzaamheden!

Postcodecheck

We plannen onze werkzaamheden

We hebben een netwerk op maat ontworpen voor jouw buurt. Ook hebben we met onze aannemer het werk gepland en overlegd met de gemeente. Daarna hebben we je de brief met daarin de aankondiging gestuurd.

We komen jouw woning bekijken

Met de unieke code in de brief die je hebt ontvangen zeg je 'ja' tegen glasvezel. We komen ook bij je langs om jouw vragen te beantwoorden en te kijken waar we jouw aansluiting in huis gaan monteren.

Geef toestemming
Video serviceplus medewerker

We gaan graven

Onze aannemer legt de kabels aan. Daar moeten ze voor graven. Voordat we beginnen, krijg je van ons een brief met alle informatie over deze werkzaamheden. Als je je hebt ingeschreven voor onze netwerkupdates, sturen we je ook een e-mail om de werkzaamheden aan te kondigen. We laten alles weer netjes achter als we klaar zijn.
Schrijf je in voor netwerkupdates
de werkzaamheden in de straat

We komen jouw aansluiting monteren

Als onze aannemer klaar is met graven, komt de monteur op afspraak jouw aansluiting in huis monteren. Je ontvangt een brief waarin staat hoe je deze afspraak kunt maken.

 

Afspraak maken
Video glasvezel aansluiten in huis door monteur

Je kunt het netwerk gebruiken

Als ons werk erop zit, kun je jouw nieuwe aansluiting gaan gebruiken. Als je dat wilt, heb je een ander abonnement nodig van een provider op ons netwerk. In de video vertellen bewoners die al zijn aangesloten over hun ervaringen met hun eigen glasvezelaansluiting.
Bekijk providers
Video gebruik maken van glasvezel bewoners ervaring
Veelgestelde vragen
  • Blijft mijn internet werken tijdens de werkzaamheden?
  • Hoe gaat de aanleg in mijn tuin?
  • Hoe lang duren de werkzaamheden?
  • Wordt er in mijn straat gegraven?
  • Wat is het verschil tussen KPN Netwerk en providers?