Online glasvezel updates

Onze ambitie is krachtig internet in heel Nederland en daarom sluiten we steeds meer gebieden aan op glasvezel. In de gebieden waar we gaan beginnen met glasvezel geven we graag meer informatie door middel van een online glasvezel-update. Hier vertellen we je in het kort, in ongeveer 20 minuten, alles over het aansluiten van glasvezel in jouw woning. Ook is er de mogelijkheid tijdens deze live uitzending om vragen te stellen.

Live uitzendingen 26 en 27 januari vervallen

De live-uitzendingen van KPN Netwerk worden opgenomen op een speciale locatie van KPN in Hilversum, naast het Mediapark. De gemeente Hilversum heeft aangegeven extra alert te zijn in verband met mogelijke onrust en protesten tegen de coronamaatregelen.

De veiligheid van onze medewerkers staat voorop, en daarom hebben wij besloten de live-uitzending voor inwoners van Groningen Selwerd, Paddepoel en Nijmegen Nieuw West af te gelasten. Een nieuwe datum voor de live-uitzending wordt zo snel mogelijk geprikt en daarvoor ontvangt u een nieuwe uitnodiging.

De uitzending voor inwoners van Wormerveer is vooraf opgenomen en vanavond gewoon te bekijken. Vragen over de uitzending worden naderhand per mail beantwoord. 

Agenda

Er zijn geen uitzendingen ingepland