KPN NetwerkNL x Wirelab VR Hackathon 2019
Direct naar hoofdinhoud
Nieuws

KPN NetwerkNL x Wirelab VR Hackathon 2019

Van vrijdag 22 maart tot zondag 24 maart organiseert KPNNetwerkNL in samenwerking met Wirelab - Digital Agency een Hackathon. Met als opdracht het ontwikkelen van een interactieve digitale ervaring in de vorm van VR spenderen we een weekend aan het ontwikkelen van verschillende proof of concepts. Het winnende team wordt in stijl beloond!

We zijn op zoek naar mensen die zin hebben in een uitdaging en klaar zijn voor een weekend vol design, development en meer. Je kan je inschrijven met een teambestaand uit vijf personen of je individueel aanmelden om in een team te worden geïntroduceerd. Zeker als je ervaring hebt met Unity of helemaal gek bent van 3D is dit een Hackathon die je niet wil missen.

We zijn op zoek naar:

We streven ernaar vijf teams bestaand uit vier of vijf mensen samen te stellen. Elk team heeft een paar (Unity) Developers en minimaal één designer of 3D artiest nodig om er zeker van te zijn dat je een fantastische VR-ervaring voor KPNNetwerkNL kunt ontwikkelen.Voor deze Hackathon zijn we op zoek naar:

  • (Unity) DevelopersVideo Editors
  • Visual 3D Artists
  • Animators
  • Visual Designers
  • Marketers
  • Artists in general

Waar ga ik mee aan de slag?

Je gaat voor KPN NetwerkNL aan de slag met het ontwikkelen van een interactieve VR-ervaring welke geschikt is voor een Oculus Go. Jouw digitale oplossing trekt bezoekers naar het KPN NetwerkNL informatiepunt op beurzen en evenementen en informeert hen over alle mogelijkheden die de grond te bieden heeft over de kansen die de innovatie van de toekomst voeden. Tijdens de Hackathon wordt je volledig gebriefd over de opdracht.

Hackaton

Hoe werkt het?

Het weekend is gevuld met VR, development en een heleboel pizza (waarvan wij je voorzien). Op 22 maart presenteren we je de volledige opdracht. Samen met je teamgenoten heb je het hele weekend het Wirelab kantoor tot je beschikking om jouw proof of concept te ontwikkelen.

Wat zit er voor mij in?

Om te beginnen wint het beste team een Oculus Go voor elk teamlid. Daarnaast is er wellicht de mogelijkheid om samen met Wirelab jouw proof of concept door te ontwikkelen tot een digitale oplossing (onder voorbehoud). Meld jezelf en vier teamgenoten aan op kpnnetwerknlhackathon.eventbrite.com en maak je klaar om de beste virtuele ervaring te ontwikkelen.

P.S.: Schrijf je je in met een team (maximaal vijf teamleden)? Zorg ervoor dat je minimaal twee (Unity) Developers en een 3D-artiest of designer aansluit om een vette proof of concept te ontwikkelen. Heb je geen compleet team? Maak je niet druk! We zorgen ervoor dat je in een team geïntroduceerd wordt of stellen een team samen van individuen.

Hackaton

Gerelateerde artikelen