Verzorgingstehuizen header

Nieuw: Uw eigen aansluiting voor telefoon, tv en internet

Van collectief naar individueel

De collectieve telefoon-televisie-aansluiting bij verzorgingshuizen wordt binnenkort veranderd naar een eigen aansluiting. Naast de behoefte vanuit de verzorgingshuizen heeft de overheid besloten dat zorg en woondiensten gescheiden moeten worden. Verzorgingshuizen bieden alleen nog zorg gerelateerde producten. Andere diensten moet de bewoner zelf verzorgen. Voor de realisatie van de individuele aansluitingen verrichten monteurs van KPN NetwerkNL werkzaamheden bij verschillende verzorgingshuizen. KPN NetwerkNL informeert tijdig wanneer er aan het netwerk en de aansluiting gewerkt wordt. De bewoner hoeft hiervoor niets te doen.

Nieuwe aansluiting, nieuwe mogelijkheden

Een nieuw netwerk biedt heel veel nieuwe mogelijkheden. Zoals een mooier televisiebeeld, keuze uit meer zenders en sneller internet bijvoorbeeld. Wanneer uw nieuwe aansluiting gereed is, ontvangt u vanzelf bericht van ons. Zodat u gebruik kunt gaan maken van alle nieuwe mogelijkheden. Op dat moment kiest u zelf een abonnement bij een provider die het best bij uw wensen past.

graafploeg

Nieuws & updates

Lees meer
eigen aansluiting verzorgingshuizen

Een eigen aansluiting; KPN NetwerkNL realiseert het

Dankzij de werkzaamheden wordt een stabiel en snel netwerk voor telefoon, televisie en internet mogelijk.

Lees meer
Lees meer
NetwerkNL Image

5x apps die een handje helpen

Er zijn momenten waarop wat extra hulp meer dan welkom is. Zeker als niet alles meer vanzelf gaat. Die hulp vindt u anno 2017 ‘gewoon’ in de vorm van een app. KPN NetwerkNL zette vijf van deze voel-je-goed apps voor u op een rij.


Lees meer
Lees meer
domotica internet of things

Langer thuis wonen in een slimmer huis

Wie domotica zegt, zegt ‘huisautomatisering’. Of: ‘een huis vol slimme gadgets’. Maar domotica draait om veel meer dan het bedienen van uw huis met behulp van internet. Het maakt een thuisomgeving zo gebruiksvriendelijk dat iedereen langer thuis kan blijven wonen, ook wanneer de jaren wat harder gaan.


Lees meer

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.