KPN NetwerkNL maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Welke providers leveren diensten op het vernieuwde netwerk?

Ons netwerk is een open netwerk. Dat houdt in dat verschillende providers diensten aanbieden op ons netwerk. U kiest dus zelf welke provider en welk pakket het beste bij u past. Internet bijvoorbeeld, of tv en telefonie. Of alle drie natuurlijk. De volgende providers bieden diensten aan op ons netwerk

Bekijk hier welke providers diensten aanbieden op ons netwerk. 

Ons netwerk

 • Kan ik straks direct gebruikmaken van het nieuwe netwerk?

  Als onze werkzaamheden erop zitten, ligt er een nieuw netwerk in uw straat. Hiermee is een snellere en stabielere internetverbinding mogelijk. Ons netwerk is een open netwerk. Dat betekent dat verschillende providers hun diensten op dit netwerk aanbieden. U kiest zelf welke provider en welk pakket het beste bij u past.

  Lees meer >
 • Ik gebruik in huis coaxbekabeling, kan ik dit (blijven) gebruiken?

  Wanneer u gebruik gaat maken van glasvezel of VDSL, is het niet meer mogelijk om in huis uw coaxbekabeling te gebruiken. Tegenwoordig gebruiken we digitale UTP-kabels in plaats van analoge coaxkabels. De provider van uw keuze kan u adviseren over de beste manier om uw kabels in huis aan te sluiten. Vaak kunt u er zelfs voor kiezen om dit door een monteur te laten doen.

  Lees meer >
 • Moet er in uw bedrijf iets veranderd worden?

  Tijdens de aanleg van het nieuwe netwerk voeren wij geen werkzaamheden uit in uw bedrijf. Om echter gebruik te kunnen maken van het nieuwe netwerk, kan het zijn dat de apparatuur in uw bedrijf vervangen moet worden om VDSL aan te kunnen. Neem hiervoor contact op met uw huidige provider.

  Lees meer >
 • Wanneer kan ik gebruikmaken van snel internet?

  U kunt gebruikmaken van de nieuwe mogelijkheden als de werkzaamheden aan het netwerk zijn afgerond. De duur van de werkzaamheden is per project verschillend. Wij informeren u als de werkzaamheden gereed zijn en u toegang heeft tot het nieuwe netwerk.

  Lees meer >
 • Wanneer wordt mijn internet sneller?

  U kunt gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden als de werkzaamheden aan het netwerk zijn afgerond. De duur van de werkzaamheden zijn per project verschillend. Wij informeren u als de werkzaamheden gereed zijn. en u toegang heeft tot het verbeterede netwerk..

  Lees meer >
 • Wat als mijn provider geen diensten aanbiedt op het netwerk van KPN NetwerkNL?

  Het kan zijn dat u internetdiensten afneemt bij een provider die geen diensten aanbiedt op het netwerk van KPN NetwerkNL.U neemt dan waarschijnlijk alleen telefoniediensten af. In dat geval kunt u met de provider waarbij u telefoniediensten afneemt, nagaan wat uw nieuwe mogelijkheden zijn.

  Lees meer >
 • Wat zijn de voordelen van de netwerkverbeteringen

  KPN NetwerkNL zorgt voor een stabiel netwerk zonder haperingen. Een netwerk dat constant de beste kwaliteit biedt. Op ieder moment van de dag.

  Lees meer >