KPN NetwerkNL maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Check mijn woning

Door uw postcode en huisnummer in te vullen ziet u direct wat de status is van uw woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Dezelfde eindeloze mogelijkheden

Een ander huis Dezelfde eindeloze mogelijkheden

Check mijn woning

Door uw postcode en huisnummer in te vullen ziet u direct wat de status is van uw woning.

Vul uw postcode en huisnummer in
Deze gegevens gebruiken wij om direct de status van uw woning op te vragen.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Woning in aanbouw?

Het netwerk in uw nieuwe huis

Het netwerk voor internet, televisie en telefonie bestaat uit veel verschillende technieken en kabels. Dat wil zeggen dat uw nieuwe woning een andere internetaansluiting kan hebben dan u op dit moment gebruikt. Dit kunt u checken door hierboven uw toekomstige postcode in te vullen. Om uw verhuizing door te geven, verwijzen we u graag naar de provider van uw keuze.

Is uw woning nog in aanbouw?

Als uw woning nog gebouwd wordt, legt KPN NetwerkNL in veel gevallen een nieuw netwerk voor u aan. We sturen u graag een handige reminder wanneer het netwerk klaar is voor gebruik. Zelfs als uw toekomstige postcode nu nog niet bekend is, kunt u zich al inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Woning in aanbouw?
Na de verhuizing meteen verbinding?

Na uw verhuizing meteen verbinding?

Na de verhuizing wilt u natuurlijk direct gebruikmaken van het netwerk op uw nieuwe adres. Het netwerk dat wij aanleggen en beheren is open. Dat wil zeggen dat veel verschillende providers diensten aanbieden op dit netwerk. Wilt u uw verhuizing doorgeven of een nieuw abonnement afsluiten? Neem dan contact op met één van de providers.

Veelgestelde vragen

 • Wat doet KPN NetwerkNL?

  KPN NetwerkNL houdt zich bezig met de aanleg, het beheer en de verbetering van het netwerk voor internet, televisie en telefonie. Ons doel is om alle mensen in Nederland toegang te bieden tot een nog snellere en nog stabielere verbinding. Met meer mogelijkheden. En meer keuze. Bij welke provider ze hun abonnement ook afnemen.

  Lees meer
 • Wat is het verschil tussen KPN NetwerkNL en providers?

  Om alle nieuwe mogelijkheden van internet te kunnen verkennen, is snel internet nodig. Dat vraagt om een snel netwerk. KPN NetwerkNL houdt zich bezig met de aanleg, het beheer en de verbetering van dit netwerk. Ons doel is om alle mensen in Nederland toegang te bieden tot een nog snellere en nog stabielere verbinding. Met meer mogelijkheden. En meer keuze. Bij welke provider ze hun abonnement ook afnemen.

  Lees meer
 • Wat als mijn provider geen diensten aanbiedt op het netwerk van KPN NetwerkNL?

  Het kan zijn dat u internetdiensten afneemt bij een provider die geen diensten aanbiedt op het netwerk van KPN NetwerkNL.U neemt dan waarschijnlijk alleen telefoniediensten af. In dat geval kunt u met de provider waarbij u telefoniediensten afneemt, nagaan wat uw nieuwe mogelijkheden zijn.

  Lees meer

Tips & Tricks

Lees meer
Drie tips om te verhuizen zonder stress

Drie tips om te verhuizen zonder stress

De gemiddelde mens verhuist gemiddeld zeven keer in zijn of haar leven. We zouden hier dan toch aan moeten wennen. Toch staat verhuizen in de top drie van meest stressvolle gebeurtenissen. Alleen het overlijden van een dierbare en een scheiding geven ons nog meer stress. Gelukkig kunt u zelf veel doen om het verhuizen minder stressvol te maken. Het geheim? Een goede voorbereiding.

Lees meer
Lees meer
Vrouw met tablet

Hoe realiseert u zelf sneller internet in huis?

Wilt u sneller internetten en interactieve tv kijken zonder haperingen? Dan is het verstandig om eens te kijken of u wel het maximale uit uw internetverbinding haalt. Wat voor soort internetverbinding is er in uw woning beschikbaar en hoe maakt u hier optimaal gebruik van?

Lees meer