KPN NetwerkNL maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Check mijn woning

Door uw postcode en huisnummer in te vullen ziet u direct wat de status is van uw woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

VDSL niewbouw KPNnetwerkNL

Een nieuw huis vol nieuwe mogelijkheden

Check mijn woning

Door uw postcode en huisnummer in te vullen ziet u direct wat de status is van uw woning.

Vul uw postcode en huisnummer in
Deze gegevens gebruiken wij om direct de status van uw woning op te vragen.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Het netwerk voor uw nieuwe huis

In uw nieuwe huis wilt u natuurlijk kunnen genieten van alle mogelijkheden van het internet. Daar zorgt KPN NetwerkNL voor. Terwijl uw huis wordt gebouwd, leggen wij namelijk het netwerk voor u aan. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan geven we u een seintje als uw internetverbinding klaar is voor gebruik. Direct gebruikmaken van uw aansluiting? Sluit dan op tijd een abonnement af bij één van de tientallen providers.


werkzaamheden KPN NetwerkNL netwerk
Woont u al in een nieuwbouwwoning?

Woont u al in uw nieuwbouwwoning?

Als de bouw en de verhuizing achter de rug zijn, kunt u gaan genieten van uw internetverbinding. Vergeet u niet uw verhuizing door te geven bij de provider van uw keuze? Dan bent u snel online en kunt u optimaal genieten van uw nieuwe huis, vol nieuwe mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over nieuwbouw projecten

 • Wanneer kan ik gebruik maken van snel internet?

  U kunt gebruikmaken van de nieuwe mogelijkheden als de werkzaamheden aan het netwerk zijn afgerond. De duur van de werkzaamheden is per project verschillend. Wij informeren u als de werkzaamheden gereed zijn en u toegang heeft tot het nieuwe netwerk.

  Lees meer
 • Wat moet ik doen om gebruik te kunnen maken van het nieuwe netwerk?

  Als onze werkzaamheden erop zitten, ligt er een nieuw netwerk in uw straat. Hiermee is een snellere en stabielere verbinding mogelijk. Ons netwerk is een open netwerk. Dat betekent dat verschillende providers hun diensten op dit netwerk aanbieden. U kiest zelf welke provider en welk pakket het beste bij u past.

  Lees meer
 • Wat als mijn provider geen diensten aanbiedt op het netwerk van KPN NetwerkNL?

  Het kan zijn dat u internetdiensten afneemt bij een provider die geen diensten aanbiedt op het netwerk van KPN NetwerkNL. U neemt dan waarschijnlijk alleen telefoniediensten af. In dat geval kunt u met de provider waarbij u telefoniediensten afneemt, nagaan wat uw nieuwe mogelijkheden zijn.

  Lees meer
 • Mijn postcode wordt niet herkend, wat nu?

  Het kan zijn dat uw postcode niet bekend is in ons systeem. We helpen u graag verder als u contact met ons opneemt. Het zou ook kunnen dat u een fout heeft gemaakt bij het invullen van uw postcode. Als uw huisnummer een toevoeging heeft (bijvoorbeeld A of IV), zet de toevoeging dan in het juiste vakje. Heeft u alles goed ingevuld, maar wordt het adres niet herkend? Laat het ons weten.

  Lees meer
 • Wat is het verschil tussen KPN NetwerkNL en providers?

  Om alle nieuwe mogelijkheden van internet te kunnen verkennen, is snel internet nodig. Dat vraagt om een snel netwerk. KPN NetwerkNL houdt zich bezig met de aanleg, het beheer en de verbetering van dit netwerk. Ons doel is om alle mensen in Nederland toegang te bieden tot een nog snellere en nog stabielere verbinding. Met meer mogelijkheden. En meer keuze. Bij welke provider ze hun abonnement ook afnemen.

  Lees meer
 • Ik heb een vraag, waar kan ik terecht?

  We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Over de werkzaamheden zelf. Of over het nieuwe netwerk. Daar helpen we u natuurlijk graag mee. Dat kan telefonisch of spreek ons direct aan, wanneer we in uw straat aan het werk zijn. Heeft u vragen over diensten zoals internet, televisie of telefonie? Neem dan contact op met de provider die diensten aanbiedt op ons netwerk.

  Lees meer
Gaat uw bedrijf verhuizen?

Gaat uw bedrijf verhuizen?

Of het nu gaat om een kantoor- of een winkelpand; een betrouwbare internetverbinding is cruciaal voor uw bedrijf. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op uw toekomstige adres? Check het met uw postcode bovenaan deze pagina of bekijk de mogelijkheden op onze pagina voor bedrijven.

 

Haal alles uit uw nieuwe netwerk met deze tips

Lees meer
Vrouw met tablet

Hoe realiseert u zelf sneller internet in huis?

Wilt u sneller internetten en interactieve tv kijken zonder haperingen? Dan is het verstandig om eens te kijken of u wel het maximale uit uw internetverbinding haalt. Wat voor soort internetverbinding is er in uw woning beschikbaar en hoe maakt u hier optimaal gebruik van?

Lees meer
Lees meer
huis

10 toepassingen voor een eigen James Bond huis

De voordeur gaat automatisch van het slot als uw telefoon binnen een bepaalde straal van het huis is. De lampen gaan aan, precies op de juiste sterkte. In de woonkamer start muziek. En de gordijnen die spontaan openen, geven uitzicht op een schemerend stadsgezicht. Een huis dat zich compleet aanpast aan uw wensen. Alleen weggelegd voor James Bond? Nee hoor, het is allemaal al mogelijk. De mogelijkheden om (huishoudelijke) apparaten met behulp van internet te bedienen, nemen alleen maar toe.


Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u in voor onze Netwerk-updates


Nu inschrijven

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.