KPN NetwerkNL maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Check mijn woning

Door uw postcode en huisnummer in te vullen ziet u direct wat de status is van uw woning.

Mijn adres staat nog niet op de planning, wanneer weet ik of mijn adres op de planning staat?

Als uw adres nog niet op de planning staat, kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Voor wij starten met de werkzaamheden brengen wij u dan op de hoogte van wat we gaan doen.

Werkzaamheden

 • Hoe lang duren de werkzaamheden?

  De duur van de werkzaamheden kunnen per project verschillen. De verbetering van het netwerk doen we stap voor stap. Zo maken we eerst de straatkasten gereed voor snellere, stabielere diensten en moeten we soms graven en lassen. Deze werkzaamheden kunnen enkele weken in beslag nemen.

  Lees meer >
 • Ik heb geen diensten meer, wat nu?

  Ervaart u problemen met diensten zoals internet, televisie en/of telefonie, die worden geleverd door providers op ons netwerk? Dan kunt u contact opnemen met uw provider.

  Lees meer >
 • Hoe wordt het netwerk vernieuwd?

  Het vernieuwen van het netwerk doen we stap voor stap. Zo maken we eerst de straatkasten gereed voor snellere, stabielere diensten en moeten we soms graven en lassen.

  Lees meer >
 • Wordt er in mijn straat gegraven?

  Voor de verbetering van het netwerk voor internet, tv en telefonie, moet onze aanlegploeg onder andere graven. Het kan dus zijn dat uw straat opengemaakt wordt. Ook als u zelf nog niet op de planning staat voor een netwerkupdate.

  Lees meer >
 • Verbetert mijn netwerk automatisch als er in mijn straat gewerkt wordt?

  Niet altijd. Soms graven we wel al in een straat, zonder dat de woningen in die straat op de planning staan voor een verbetering. Het uiteindelijke doel is natuurlijk wel om iedereen in Nederland toegang te bieden tot een nog snellere en nog stabielere verbinding.

  Lees meer >