Over KPN NetwerkNL

 • Waarom komt er een nieuw netwerk?

  De rol die internet in ons leven speelt, wordt iedere dag groter. Om ook in de toekomst alle mogelijkheden te kunnen verkennen is een betrouwbaar, snel en stabiel netwerk nodig. Daarom werkt KPN NetwerkNL continu aan het verbeteren van het netwerk. Dat doen we door middel van constante innovatie. Ons doel is om alle mensen in Nederland toegang te bieden tot een nog snellere en nog stabielere verbinding.

  Lees meer >
 • Ik heb een vraag, waar kan ik terecht?

  We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Over de werkzaamheden zelf. Of over het nieuwe netwerk. Daar helpen we u natuurlijk graag mee. Dat kan telefonisch of spreek ons direct aan, wanneer we in uw straat aan het werk zijn. Heeft u vragen over diensten zoals internet, televisie of telefonie? Neem dan contact op met de provider die diensten aanbiedt op ons netwerk.

  Lees meer >
 • Hoe weet ik of mijn adres op de planning staat voor een nieuw netwerk?

  Via de postcodecheck op onze website kunt u zien of en wanneer we aan de slag gaan met het nieuwe netwerk in uw straat. Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Als we in uw straat aan het werk gaan, dan geven we dit van tevoren aan.

  Lees meer >
Resultaten
Toon resultaten
1 t/m 3