KPN NetwerkNL maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Welke nieuwe mogelijkheden zijn er nu beschikbaar?

Doordat het netwerk sneller en stabieler is, zijn uw mogelijkheden verbeterd. Interactieve tv-kijken, een serie streamen of online muziek luisteren kan met constante kwaliteit, op ieder moment van de dag.

Bekijk hier welke providers diensten aanbieden op ons netwerk. 

Ons netwerk

 • Kan ik straks direct gebruikmaken van het nieuwe netwerk?

  Als onze werkzaamheden erop zitten, ligt er een nieuw netwerk in uw straat. Hiermee is een snellere en stabielere internetverbinding mogelijk. Ons netwerk is een open netwerk. Dat betekent dat verschillende providers hun diensten op dit netwerk aanbieden. U kiest zelf welke provider en welk pakket het beste bij u past.

  Lees meer >
 • Moet er in huis iets veranderd worden?

  Tijdens de aanleg van het nieuwe netwerk voeren wij geen werkzaamheden uit in uw woning. Om gebruik te maken van het nieuwe netwerk kan het zijn dat uw provider wel werkzaamheden moet verrichten in uw woning. Mocht dit het geval zijn dan nemen zij tijdig contact met u op.

  Lees meer >
 • Waarom is glasvezel zo betrouwbaar?

  De belangrijkste reden om te kiezen voor glasvezel is het feit dat je er altijd op kunt vertrouwen. Een glasvezelverbinding is erg betrouwbaar, omdat het netwerk niet gevoelig is voor corrosie, blikseminslagen of storingen door radiofrequenties. Dat maakt glasvezel de snelste én meest stabiele keuze.

  Lees meer >
 • Waarom is snelheid zo belangrijk?

  Internet evolueert en draait steeds meer om spraak-, muziek- en videotoepassingen in plaats van tekst en beeld. Veel van deze huidige online toepassingen vragen om een snelle internetverbinding. Maar ook steeds meer apparaten in huis werken straks via internet. Met glasvezel kunt u op al deze apparaten tegelijk online zijn.

  Lees meer >
 • Waarom is uploaden zo belangrijk?

  Uploaden van bestanden kan via glasvezel net zo snel als downloaden. Daarin is glasvezel uniek. Met glasvezel kan uw internetverbinding enorme bestanden versturen en ontvangen. En dat in een mum van tijd.

  Lees meer >
 • Is glasvezel ook interessant als ik niet veel internet?

  Zeker, want glasvezel heeft meer voordelen dan razendsnel internet. Zo is het bijvoorbeeld het meest betrouwbare netwerk.

  Lees meer >
 • Kan ik tegelijkertijd bellen, internetten en tv-kijken via een glasvezelaansluiting?

  Ja, dat is juist een groot voordeel van glasvezel. Doordat we steeds meer en vaker internetten, hebben we een steeds snellere verbinding nodig. Door de bijna onbeperkte capaciteit van glasvezel kunt u meerdere apparaten tegelijk, overal in huis gebruiken. Glasvezel biedt een gegarandeerd stabiele, snelle verbinding.

  Lees meer >