KPN NetwerkNL maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Ik heb een vraag over mijn aansluiting van Reggefiber, waar kan ik terecht?

Sinds 1 mei 2019 zijn Reggefiber en KPN NetwerkNL samen verdergegaan onder de naam KPN NetwerkNL. Onder onze gezamenlijke naam KPN NetwerkNL blijven we investeren in het best mogelijke netwerk voor woningen in Nederland. Nu én in de toekomst.

Is uw glasvezelverbinding in het verleden aangelegd door Reggefiber en hebt u er nu een vraag over? Dan helpt KPN NetwerkNL u graag verder. Dezelfde service en diensten, alleen een andere naam. De contactmogelijkheden staan onderaan deze pagina.

Bekijk hier welke providers diensten aanbieden op ons netwerk. 

Ons netwerk

 • Kan ik straks direct gebruikmaken van het nieuwe netwerk?

  Als onze werkzaamheden erop zitten, ligt er een nieuw netwerk in uw straat. Hiermee is een snellere en stabielere internetverbinding mogelijk. Ons netwerk is een open netwerk. Dat betekent dat verschillende providers hun diensten op dit netwerk aanbieden. U kiest zelf welke provider en welk pakket het beste bij u past.

  Lees meer >
 • Zijn up- en downloadsnelheid altijd gelijk bij glasvezel?

  Uploaden van bestanden kan alleen via glasvezel net zo snel als downloaden. Dat is een van de grote voordelen.

  Lees meer >
 • Werken Skype en Netflix ook via het glasvezelnetwerk?

  Ja, sterker nog: een glasvezelverbinding is uitermate geschikt voor Skype of streamingdiensten als Netflix.

  Lees meer >
 • Welke providers leveren diensten op het vernieuwde netwerk?

  Ons netwerk is een open netwerk. Dat houdt in dat verschillende providers diensten aanbieden op ons netwerk. U kiest dus zelf welke provider en welk pakket het beste bij u past. Internet bijvoorbeeld, of tv en telefonie. Of alle drie natuurlijk. De volgende providers bieden diensten aan op ons netwerk

  Lees meer >
 • Welke woningen komen in aanmerking voor het haalbaarheidsonderzoek?

  1. Voor bewoner(s) waarvan de woning in de eerdere aanleg niet is aangesloten en niet is voorbereid op de komst van een glasvezelaansluiting.

  2. Voor bewoner(s) waarvan de woning een nieuw adres krijgt (uitgezonderd nieuwbouwwoningen), bijvoorbeeld door opsplitsing van een kavel of woning.

  3. Voor bewoner(s) van een woning die niet is aangesloten op het glasvezelnetwerk, maar waar wel een glasvezelnetwerk in de buurt ligt.

  4. Voor bewoner(s) die een twe…

  Lees meer >
 • Waarom voeren we een haalbaarheidsonderzoek uit?

  Wanneer u interesse heeft in een glasvezelaansluiting van KPN NetwerkNL kan het zo zijn dat uw woning of buurt onvoldoende is voorbereid op de komst van glasvezel. Met een haalbaarheidsonderzoek bekijken wij of we uw woning kunnen aansluiten op het glasvezelnetwerk en tegen welke kosten een glasvezelaansluitpunt kan worden gerealiseerd.

  Lees meer >
 • Wat is een haalbaarheidsonderzoek?

  Wanneer u interesse heeft in een glasvezelaansluiting van KPN NetwerkNL, kan het zo zijn dat uw woning of buurt onvoldoende is voorbereid op de komst van glasvezel. We onderzoeken dan of het mogelijk is om uw woning aan te sluiten op het glasvezelnetwerk en tegen welke kosten dat kan. Dit noemen we een haalbaarheidsonderzoek.

  Lees meer >