Ik wil mijn glasvezelaansluiting verplaatsen, kan dat?
Direct naar hoofdinhoud
Welke diensten

Ik wil mijn glasvezelaansluiting verplaatsen, kan dat?

Je aansluiting voor glasvezel zit meestal in de meterkast of op de plek waar ook andere kabels je huis/pNS binnenkomen. De vierkante glasvezelaansluiting is ongeveer 10 bij 10 centimeter.

Weet je niet welke aansluiting je hebt? Onze glasvezelkabel is oranje. De koperkabel is blauw. Met onze postcodecheck kun je checken welke aansluiting jij hebt.

Als je wilt, kun je de glasvezelaansluiting of ISRA laten verplaatsen. Dit mag je niet zelf doen, want de kabels en aansluiting zijn ons eigendom. Op www.mijnaansluiting.nl vraag je een verplaatsing aan.

Dit doe je in vier stappen:

  1. Ga naar Mijnaansluiting.nl en maak een account aan.
  2. Log in en kies ‘Media en communicatie’.
  3. Druk op ‘Wijzigen aansluiting’ en daarna op ‘Verplaatsing’.
  4. Vul je gegevens in. Laat weten waar de aansluiting nu is en waar je ‘m naartoe wilt verplaatsen.

Wij ontvangen daarna je aanvraag. Het verplaatsen van je glasvezelaansluiting kost standaard €299,-. Hierin zitten onder andere de voorrijkosten en arbeids- en materiaalkosten verrekend. Houd er rekening mee, dat op de gewenste plek voor de aansluiting ook een wandcontactdoos voor de elektravoorziening aanwezig is. Voor het verplaatsen van een glasvezelaansluiting ontvang je binnen een werkdag een offerte. Heb je na twee dagen nog niets van ons gehoord? Neem dan contact op met de klantenservice.