Welke diensten

Ik wil mijn aansluiting verplaatsen, kan dat?

Je aansluiting voor glasvezel of kabelinternet zit meestal in de meterkast of op de plek waar ook andere kabels je huis binnenkomen. De vierkante glasvezelaansluiting is ongeveer 10 bij 10 centimeter. De koperaansluiting heet ook wel ISRA (een afkorting voor Infra Structuur Rand Apparatuur) en heeft niet een specifieke behuizing. Onderaan de pagina vind je een foto van verschillende ISRA’s.

Als je wilt, kun je de glasvezelaansluiting of ISRA laten verplaatsen. Dit mag je niet zelf doen, want de kabels en aansluiting zijn ons eigendom. Op www.mijnaansluiting.nl vraag je een verplaatsing aan.

Dit doe je in vier stappen:

  1. Ga naar Mijnaansluiting.nl en maak een account aan. 
  2. Log in en kies ‘Media en communicatie’. 
  3. Druk op ‘Wijzigen aansluiting’ en daarna op ‘Verplaatsing’. 
  4. Vul je gegevens in. Laat weten waar de aansluiting nu is en waar je ‘m naartoe wilt verplaatsen.

 

Wij ontvangen daarna je aanvraag. Het verplaatsen van je glasvezelaansluiting kost standaard €299,-. Hierin zitten onder andere de voorrijkosten en arbeids- en materiaalkosten verrekend. Voor het verplaatsen van een glasvezelaansluiting ontvang je binnen een werkdag een offerte. Heb je na twee dagen nog niets van ons gehoord? Bel ons dan op 088-0063757.

Heb je een koperaansluiting? De hoogte van het bedrag bepalen we op basis van de afstand tussen de plaats waar de koperkabel je woning binnenkomt en de plek waar je de aansluiting wilt hebben. Onze aannemer neemt hierover binnen vijftien werkdagen na je aanvraag contact met je op. Heb je daarna nog niets van ons gehoord? Bel ons dan op 088-0063757. Weet je niet welke aansluiting je hebt? Onze glasvezelkabel is oranje. De koperkabel is blauw. Met onze postcodecheck zie je ook welke aansluiting jij hebt.