Reggefiber is KPN Netwerk | KPN Netwerk
Direct naar hoofdinhoud
  • We sluiten je kosteloos aan
  • Snel, stabiel internet met glasvezel
  • Al ruim 3 miljoen adressen aangesloten

Reggefiber isKPN Netwerk

Doe de postcodecheck

Vul jouw postcode en huisnummer in. En zie direct of je glasvezel hebt of krijgt.
Glasvezelvoorbereider KPN Netwerk

Reggefiber is KPN Netwerk

Je zocht naar informatie over Reggefiber en daardoor ben je nu op deze pagina. Misschien lijkt het niet zo, maar je bent hier op het juiste adres! Reggefiber is sinds 1 mei 2019 KPN Netwerk. Een nieuwe naam, maar hetzelfde glasvezelnetwerk. Tijd om kennis te maken.

Even voorstellen: wij zijn KPN Netwerk

Reggefiber en KPN Netwerk bundelen de krachten en gaan verder als KPN Netwerk. Aangenaam! Wij zijn een onderdeel binnen KPN dat investeert in de digitale snelweg van Nederland. Nu en in de toekomst. Door heel Nederland leggen we glasvezelnetwerken aan. Onze ambitie? Om tot en met 2021 ruim 1 miljoen huishoudens aan te sluiten op ons open glasvezelnetwerk. Op dit open netwerk kunnen verschillende providers aan jou hun abonnementen aanbieden. Zo kies jij altijd een abonnement en provider die écht bij je passen.

Reggefiber is KPN Netwerk: is er iets veranderd?

Nu Reggefiber verder gaat als KPN Netwerk vraag je je misschien af: wat verandert er? We snappen dat je daarover meer wilt weten en beantwoorden deze vraag daarom graag voor je. Er veranderen twee dingen:

  • We heten nu KPN Netwerk
  • Voor vragen kun je contact op nemen met KPN Netwerk
Dat is alles. Een nieuwe naam, hetzelfde glasvezelnetwerk. Dit is door de Autoriteit Consument en Markt zo bepaald en daar is streng toezicht op. We zijn weliswaar onderdeel van KPN, maar ons netwerk is én blijft open. Wat ook niet verandert? Onze service en ambitie: we blijven investeren in de digitale snelweg van Nederland. Zodat het Nederlandse internet wereldwijd toonaangevend is én blijft.

KPN Netwerk: beheert het netwerk van Nederland

Ook nu Reggefiber KPN Netwerk is, blijven we werken aan het netwerk van Nederland. Door heel het land sluiten we steden, dorpen, wijken, buurten en straten aan op glasvezel. Zodat je nieuwe mogelijkheden krijgt met krachtig internet. Ons doel is ambitieus: tot en met 2021 willen we 1 miljoen huishoudens aansluiten op glasvezel. En als het even kan nog meer dan dat. Daarnaast beheren en verbeteren we bestaande netwerken. Mocht je geen glasvezel hebben? Ook dan kun je er dus op rekenen dat we het netwerk bij jou in de straat optimaal beheren en - waar mogelijk - verbeteren. Benieuwd welk netwerk van KPN Netwerk op jouw adres beschikbaar is? Je checkt het met onze postcodecheck.