Reggefiber isKPN NetwerkNL

Check mijn bedrijf

Door de postcode en huisnummer van uw bedrijf in te vullen kunnen wij u direct vertellen wat de status is van het adres.
Deze gegevens gebruiken wij om direct de status van uw bedrijf op te vragen.

Reggefiber is KPN NetwerkNL

Je zocht naar informatie over Reggefiber en daardoor ben je nu op deze pagina. Misschien lijkt het niet zo, maar je bent hier op het juiste adres! Reggefiber is sinds 1 mei 2019 KPN NetwerkNL. Een nieuwe naam, maar hetzelfde glasvezelnetwerk. Tijd om kennis te maken.

Even voorstellen: wij zijn KPN NetwerkNL

Reggefiber en KPN NetwerkNL bundelen de krachten en gaan verder als KPN NetwerkNL. Aangenaam! Wij zijn een onderdeel binnen KPN dat investeert in de digitale snelweg van Nederland. Nu en in de toekomst. Door heel Nederland leggen we glasvezelnetwerken aan. Onze ambitie? Om tot en met 2021 ruim 1 miljoen huishoudens aan te sluiten op ons open glasvezelnetwerk. Op dit open netwerk kunnen verschillende providers aan jou hun abonnementen aanbieden. Zo kies jij altijd een abonnement en provider die écht bij je passen.

Reggefiber is KPN NetwerkNL: is er iets veranderd?

Nu Reggefiber verder gaat als KPN NetwerkNL vraag je je misschien af: wat verandert er? We snappen dat je daarover meer wilt weten en beantwoorden deze vraag daarom graag voor je. Er veranderen twee dingen:

  • We heten nu KPN NetwerkNL
  • Voor vragen kun je contact op nemen met KPN NetwerkNL
Dat is alles. Een nieuwe naam, hetzelfde glasvezelnetwerk. Dit is door de Autoriteit Consument en Markt zo bepaald en daar is streng toezicht op. We zijn weliswaar onderdeel van KPN, maar ons netwerk is én blijft open. Wat ook niet verandert? Onze service en ambitie: we blijven investeren in de digitale snelweg van Nederland. Zodat het Nederlandse internet wereldwijd toonaangevend is én blijft.

KPN NetwerkNL: beheert het netwerk van Nederland

Ook nu Reggefiber KPN NetwerkNL is, blijven we werken aan het netwerk van Nederland. Door heel het land sluiten we steden, dorpen, wijken, buurten en straten aan op glasvezel. Zodat je nieuwe mogelijkheden krijgt met krachtig internet. Ons doel is ambitieus: tot en met 2021 willen we 1 miljoen huishoudens aansluiten op glasvezel. En als het even kan nog meer dan dat. Daarnaast beheren en verbeteren we bestaande netwerken. Mocht je geen glasvezel hebben? Ook dan kun je er dus op rekenen dat we het netwerk bij jou in de straat optimaal beheren en - waar mogelijk - verbeteren. Benieuwd welk netwerk van KPN NetwerkNL op jouw adres beschikbaar is? Je checkt het met onze postcodecheck.