Informatie over onsnetwerk

Check mijn bedrijf

Door de postcode en huisnummer van uw bedrijf in te vullen kunnen wij u direct vertellen wat de status is van het adres.
Deze gegevens gebruiken wij om direct de status van uw bedrijf op te vragen.
de werkzaamheden in de straat voor de aanleg van glasvezel

Het netwerk van Nederland

KPN Netwerk is verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van het netwerk voor internet, televisie en telefonie. We zijn elke dag bezig om het netwerk te verbeteren, voor iedereen in Nederland. Door de continue groei van mogelijkheden is ons werk eigenlijk nooit af. Want de toekomst, die ooit zo ver weg leek, zien we nu al overal terug: internet of things, robots die mensen vervangen, zorg op afstand. De grond zit dus vol mogelijkheden, die wij voor u toegankelijk maken.

de werkzaamheden in de straat voor de aanleg van glasvezel
de werkzaamheden in de straat

Over KPN Netwerk

KPN Netwerk richt zich op de aanleg en het beheer van hét netwerk van Nederland. Op dit moment vernieuwen we ons netwerk. Onze ambitie? Zoveel mogelijk mensen toegang bieden tot een snellere verbinding. We zorgen voor een stabiel netwerk zonder haperingen dat constant de beste kwaliteit biedt. Op ieder moment van de dag.

Wij zijn onderdeel van KPN, maar wél onafhankelijk. Dat betekent dat naast KPN ook veel andere providers hun diensten aanbieden op ons netwerk. U kiest zelf welke provider het beste bij u past.

Betrouwbaar internet begint bij het beste netwerk

Om alle mogelijkheden te kunnen blijven benutten, is betrouwbaar internet een vereiste. Net als een netwerk dat klaar is voor de toekomst. Betrouwbaar internet begint immers bij het beste netwerk. Dat netwerk aanleggen, dat doen wij. Door continu te innoveren, maar ook door letterlijk een nieuw netwerk in de grond te leggen.

Over ons netwerk
de werkman van KPN NetwerkNL die glasvezel aanlegt