Tips & tricks

Leuke vragen en trucjes voor je Google Home speaker

‘OK, Google. Wat zijn de leukste vragen en trucjes voor mijn Google Home speaker?’. Het is zomaar een vraag die je kunt stellen aan de slimme speaker thuis, maar of ‘ie daarop het antwoord weet… Wij wel!

Wat is een Google Home speaker?

De Google Home speaker is een slimme assistent voor thuis waar je tegen kunt praten. Je kunt ‘m vragen stellen, gebruiken om herinneringen voor jezelf in te stellen én om andere domotica in huis aan te sturen. De Google Home speaker is daarmee een handige tolk tussen jou en je slimme apparaten.

Je kunt kiezen tussen de Google Home en de Google Home Mini. Of natuurlijk voor allebei. Eén ding is zeker: met beide Google Home speakers maak je op een makkelijke manier van je huis een smart home. Zo kun je ze gebruiken om de temperatuur van je slimme thermostaat hoger te zetten, te vragen wat voor weer het wordt of om te checken hoe laat je afspraak bij de kapper ook alweer was.

De Google Home speaker kan steeds meer en steeds meer slimme apparaten in huis werken met ‘m samen. Wist je dat de speaker ook raad weet met wel héél leuke of bijzondere vragen? Hieronder check je de leukste en handigste vragen en trucjes.

10 leuke vragen aan een Google Home speaker

Je Google Home speaker weet op steeds meer vragen het antwoord. En het maakt ‘m niet uit of je die in het Nederlands of Engels stelt. Dus… trek die stoute schoenen aan en vraag ‘m het hemd van het lijf. Deze tien vragen helpen je op weg!

  1. OK Google, vertel eens een grap?
  2. OK Google, ken je Siri?
  3. OK Google, ruim mijn kamer op
  4. OK Google, self-destruct
  5. OK Google, Star Trek of Star Wars?
  6. OK Google, heb je een vriendin?
  7. OK Google, wie is je held?
  8. OK Google, kun je me opbeuren?
  9. OK Google, wat is je beste feature?
  10. OK Google, ben je een mens?