Vier KPN NetwerkNL glasvezelinformatieavonden in Deurne
Direct naar hoofdinhoud
Nieuws

Vier KPN NetwerkNL glasvezelinformatieavonden in Deurne

Op 28 februari vindt de eerste van vier van de glasvezelinformatieavonden voor de inwoners van Deurne plaats. Binnenkort starten de voorbereidende werkzaamheden en tijdens de informatieavond geeft KPN NetwerkNL meer uitleg over de aanleg van het netwerk.

Eerste deelgebied geïnformeerd door KPN NetwerkNL

Afgelopen week heeft de eerste groep inwoners van Deurne informatie ontvangen van KPN NetwerkNL over de aanleg van het glasvezelnetwerk naar hun woning. KPN NetwerkNL gaat de woningen binnen het aansluitgebied van Deurne aansluiten op het glasvezelnetwerk.. Het eerste aansluitgebied heeft reeds communicatie gehad over de start van de aanlegwerkzaamheden in en om de woning.

Kom naar de glasvezelinformatieavonden in Deurne

Donderdag 28 februari: Cultuur Centrum Martien van Doorne Martinetplein 1, Deurne19.00 - 21.30 uur

Maandag 8 april: Cultuur Centrum Martien van Doorne Martinetplein 1, Deurne19.00 - 21.30 uur

Donderdag 6 juni: S.C.C. Den DraaiBlasiusstraat 2, Deurne19.00 - 21.30 uur

Donderdag 4 juli: Zalen van BusselSint Jozefstraat 77, Deurne19.00 - 21.30 uur

Glasvezelinformatieavond 28 februari

Het eerste aansluitgebied in Deurne ontvangt tevens een uitnodiging voor de glasvezelinformatieavond op 28 februari, in Cultuurcentrum Martien van Doorne, tussen 19:30 en 21:30 uur. “Wij begrijpen dat niet alleen de bewoners in het eerste aansluitgebied vragen hebben, maar alle inwoners van Deurne. Zodoende hebben we twee sessies gepland en nodigen wij alle inwoners van Deurne uit om hun vragen te stellen tijdens de glasvezelavond”, aldus Wesley Lagemaat, Gebiedsmanager KPN NetwerkNL regio Zuid Nederland.

Twee informatiesessies over glasvezel

De eerste sessie tijdens de glasvezelinformatieavond is van 19:30 uur tot 20:30 met inloop vanaf 19:00 uur. De tweede sessie is van 20:30 tot 21:30 uur. Voorafgaand aan de presentatie kunnen inwoners meer kennis opdoen over glasvezel middels de interactieve glasvezeltour door de bibliotheek van het Cultuurcentrum. Na de presentatie kunnen bewoners met de glasvezeladviseurs van KPN NetwerkNL, providers en de aannemer hun persoonlijke situaties bespreken.

Vragenpanel van KPN NetwerkNL en KPN

Om de bewoners van Deurne zo volledig mogelijk te informeren is er een vragenpanel aanwezig, bestaande uit drie centrale spelers binnen KPN NetwerkNL en KPN. Programma directeur glasvezel Marcel Menting en directeur netwerkcommunicatie Annemiek Barendrecht geven meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk, de deelgebieden binnen Deurne en de communicatie namens KPN NetwerkNL. Daarnaast neemt ook regiodirecteur Zuid Nederland Anja de Vos-Biemans van KPN deel aan het panel.

Gerelateerde artikelen