KPN NetwerkNL vernieuwt het netwerk in Eindhoven Centrum, Strijp en Gestel
Direct naar hoofdinhoud
Nieuws

KPN NetwerkNL vernieuwt het netwerk in Eindhoven Centrum, Strijp en Gestel

Deze week is KPN NetwerkNL gestart in Eindhoven. In de wijken Centrum, Strijp en Gestel wordt het netwerk vernieuwd.


Stap voor stap

De aanleg van het nieuwe netwerk is gestart! Stap voor stap vernieuwen we het netwerk. In Centrum, Strijp en Gestel leggen we glasvezel aan van de wijkcentrale tot alle straatkasten. Het laatste deel van de verbinding vernieuwen we via een upgrade van het kopernetwerk. Hiervoor worden nieuwe technieken toegepast zoals pair bonding, vectoring en bonded vectoring. Deze technieken zorgen voor meer bandbreedte.

Werkzaamheden

KPN NetwerkNL is in de wijken Centrum, Strijp en Gestel druk bezig met de werkzaamheden voor het nieuwe netwerk. Dat betekent dat we soms moeten graven en lassen. Zo kan het voorkomen dat omwonenden hun auto even ergens anders moeten parkeren. Als de stoep open gaat, dan wordt dat op tijd bekend gemaakt. We doen ons best om de stoep aan het eind van de dag weer dicht te hebben.

Meer informatie

Inwoners van Eindhoven Centrum, Strijp en Gestel kunnen via de postcodecheck zien of hun woning ook wordt aangesloten op het nieuwe netwerk. Ga voor vragen over de aanleg, planning en voordelen van het nieuwe netwerk naar service en contact.

de geul voor glasvezel

Gerelateerde artikelen