KPN NetwerkNL rondt werkzaamheden vernieuwd netwerk in Zutphen af
Direct naar hoofdinhoud
Nieuws

KPN NetwerkNL rondt werkzaamheden vernieuwd netwerk in Zutphen af

KPN NetwerkNL heeft de ambitie om alle huishoudens in Nederland toegang te geven tot het best mogelijke netwerk. Daarom wordt er continu geïnnoveerd en gewerkt aan een sneller en stabieler netwerk. De werkzaamheden in Zutphen zijn inmiddels nagenoeg afgerond. Daarmee hebben ruim 10.000 huishoudens in Zutphen nu ook toegang tot een vernieuwd netwerk met nieuwe mogelijkheden.

Werkzaamheden voorspoedig verlopen

Nu de werkzaamheden nagenoeg zijn afgerond, kijken we terug op een geslaagd traject”, zegt projectmanager Michiel. “Het kopernetwerk is geüpgraded met de nieuwste technieken. Hierdoor hebben inwoners meer bandbreedte en dus een veel snellere verbinding. Er kunnen snelheden van wel 100 Mbit/s worden gehaald. Bij KPN NetwerkNL vinden we het belangrijk om de overlast van de werkzaamheden zo veel mogelijk te beperken. Dit proces proberen we steeds te verbeteren en hiervoor vragen we dan ook regelmatig naar de ervaringen van de bewoners.”

Gebruikmaken van het nieuwe netwerk

Nu het kopernetwerk is vernieuwd kunnen inwoners gebruikmaken van het nieuwe netwerk met alle nieuwe mogelijkheden. Het netwerk van KPN NetwerkNL is een open netwerk. Naast KPN bieden meer providers diensten aan. Inwoners kunnen voor meer informatie over de abonnementen en pakketten rechtstreeks contact opnemen met de provider van hun keuze. Er zijn abonnementen voor internet, televisie en/of bellen.

Gerelateerde artikelen