December schept een band: kijk maar!
Direct naar hoofdinhoud
Nieuws

December schept een band: kijk maar!

De donkere dagen zijn in volle gang. Dagen van lichtjes en gezelligheid. Dagen waarin onze monteurs druk bezig zijn Nederland aan te sluiten op glasvezel. Daar doen ze in deze feestmaand een schepje bovenop. Want december schept een band. Kijk maar!

Nederland verbinden

Nederland verbinden: dát is onze ambitie. In 2019 waren we daarom druk bezig Nederland wijk voor wijk aan te sluiten op glasvezel. Maar verbinden, dat kan ook op andere manieren. Zoals je ziet in de verrassing die onze monteurs voor bewoners van deze wijk in petto hadden. Wij doen er namelijk graag een schepje bovenop. Daarom sluiten we miljoenen huishoudens in Nederland aan op glasvezel.

Want glasvezel verbindt. Het is dé stabiele verbinding om kerstfilms te streamen of op Eerste Kerstdag met oma te videobellen. Zodat ze er tóch een beetje bij is. Glasvezel zorgt er, kortom, voor dat je in verbinding blijft met je vrienden en familie. Het is een krachtig en stabiel netwerk dat altijd voor je klaarstaat.

Sta jij al op de planning?

December schept een band, maar ook daarna blijven we Nederland verbinden. Sta jij al op de planning voor glasvezel? Met onze postcodecheck weet je dat binnen 1 minuut. En zo niet? Schrijf je dan in voor onze op maat gemaakte nieuwsbrief. Dan weet je het als eerste als we naar jouw wijk komen.

Fijne feestdagen!

kerst 840x540