Feestelijke opening Glasvezelinformatiepunt Den Haag
Direct naar hoofdinhoud
Nieuws

Feestelijke opening Glasvezelinformatiepunt Den Haag

Op donderdag 18 juli opent KPN NetwerkNL op feestelijke wijze het mobiele Glasvezelinformatiepunt voor de inwoners in Den Haag. De glasvezeladviseurs van KPN NetwerkNL staan wekelijks klaar voor vragen van de inwoners uit Den Haag. Inwoners kunnen terecht voor informatie over de aanleg, planning en de mogelijkheden van glasvezel.

KPN NetwerkNL aanwezig voor de inwoners van Den Haag

De inwoners van Den Haag zijn van harte uitgenodigd om op donderdag 18 juli 2019 om 14.00 uur aanwezig te zijn bij de officiële opening van het glasvezelinformatiepunt. Het Glasvezelinformatiepunt van KPN NetwerkNL is vanaf 18 juli 2019 elke donderdag, tussen 14.00 en 20.00 uur, aanwezig op de locatie naast het Wijkcentrum de Regenvalk, Regentesseplein 148 in Den Haag.

Mobiel glasvezelinformatiepunt

Sheriyar Munir, glasvezeladviseur van KPN NetwerkNL "Een Glasvezelinformatiepunt is ontzettend belangrijk. Hiermee zijn we goed zichtbaar in de wijk en toegankelijk voor een breed publiek. Wij informeren mensen over de type werkzaamheden en over de planning. En beantwoorden we persoonlijke vragen over de mogelijkheden van het nieuwe glasvezelnetwerk. Dit gebeurt bijvoorbeeld door korte animatievideo’s. Hierdoor wordt de aanleg van glasvezel snel duidelijk en kunnen we een complete klantervaring bieden”

Meer informatie

KPN NetwerkNL roept inwoners op om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief op kpnnetwerk.nl/he-denhaag. Om zo op de hoogte te blijven van de werkzaamheden in Den Haag.

Glasvezel adviseur

Gerelateerde artikelen