KPN NetwerkNL start met aanleg glasvezelnetwerk in Zuidwijk en Huygenhoek
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

KPN NetwerkNL start met aanleg glasvezelnetwerk in Zuidwijk en Huygenhoek

KPN NetwerkNL maakt vandaag bekend dat er plannen zijn om glasvezel aan te leggen in de Heerhugowaardse wijken Zuidwijk en Huygenhoek. De uitrol in Heerhugowaard is onderdeel van de plannen van KPN om de komende drie jaar circa een miljoen huishoudens in Nederland van glasvezel te voorzien. Vanaf 8 april starten de werkzaamheden in Zuidwijk en Huygenhoek.

Datagebruik stijgt met 30%

“In elk huishouden neemt het datagebruik sterk toe. We kijken digitale tv, gamen,luisteren muziek via internet en streamen filmpjes. Ook komen er steeds meer slimmeapparaten bij. Ons datagebruik stijgt in Nederland elk jaar met zo’n 30%. Glasvezel kandie groei aan en met glasvezel zijn Zuidwijk en Huygenhoek klaar voor alle mogelijkheden van het internet. Nu en in de toekomst”, aldus Marcel Joustra, projectmanager bij KPN NetwerkNL. KPN NetwerkNL legt straat voor straat het glasvezelnetwerk aan in onderstaand aansluitgebied en sluit de woningen kosteloos aan.

glasvezel huygenhoek

Doe de postcodecheck van KPN NetwerkNL en schrijf je in voor onze glasvezelupdates om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden.

de geul voor glasvezel

Gerelateerde artikelen