KPN Netwerk NL maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie beleid.

Er ligt een verbeterd netwerk in uw straat

Er ligt een verbeterd Netwerk in uw straat

U heeft toegang tot snel en stabiel internet

Onze werkzaamheden zijn afgerond. Dat wil zeggen dat u toegang heeft tot een snelle en stabiele internetverbinding. 

De voordelen voor u:
- een constante, hoge snelheid; 
- een open netwerk, zodat u zelf uw provider kunt kiezen;
- een netwerk dat klaar is voor de technologische mogelijkheden van de toekomst.Maakt u al gebruik van het vernieuwde netwerk?

Om ook echt te kunnen genieten van een snelle en stabiele internetverbinding, is het belangrijk om te checken of uw huidige abonnement geschikt is voor de nieuwe snelheden. Heeft u een abonnement tot 40 Mbit/s? Dan is het de moeite waard om te kijken naar een abonnement dat hogere snelheden biedt. 

Ons netwerk is open. Dat wil zeggen dat naast KPN, ook tientallen andere providers hun diensten leveren over het netwerk. 

5 tips voor een optimaal thuisnetwerk

Haal alles uit het netwerk met een sterk wifi-signaal

Het gemiddelde Nederlandse huishouden beschikt over vijf apparaten die verbonden zijn met wifi. Zoveel apparaten en verschillende activiteiten in één huis, doen een groot beroep op de internetverbinding en dat kan resulteren in haperingen of vertraging. Hoe zorg je ervoor dat het hele gezin zonder problemen gebruik kan maken van snel internet? Wij zetten vijf tips op een rijtje.

Altijd een provider die bij u past

Het netwerk van KPN NetwerkNL is een open netwerk. Dat betekent dat, naast KPN, tientallen providers diensten aanbieden via ons netwerk. U bepaalt zelf bij welke provider u welke diensten wilt afnemen. Hieronder vindt u een selectie van providers op ons netwerk.