Den Haag Regentessekwartier

Livestream online glasvezel update

Livestream bekeken? Geef dan direct toestemming

Meestgestelde vragen rondom online glasvezel-updates
 • Welke providers zijn beschikbaar op het nieuwe netwerk?
  Het nieuwe glasvezelnetwerk dat we in jouw wijk hebben aangelegd is open. Dit betekent dat je zelf kiest bij welke provider je een abonnement afsluit. Op kpnnetwerk.nl/providers zie je welke providers glasvezelabonnementen op jouw adres aanbieden.
 • Mijn huidige provider is niet beschikbaar op het nieuwe glasvezelnetwerk, en nu?
  Dit betekent dat je via deze provider geen glasvezelabonnement kunt afsluiten, omdat deze provider geen abonnementen aanbiedt op ons glasvezelnetwerk. Waarschijnlijk omdat deze provider alleen diensten aanbiedt op bijvoorbeeld het kabelnetwerk, zoals Ziggo. Deze provider heeft ervoor gekozen geen abonnementen aan te bieden op ons open glasvezelnetwerk. Op onze providerpagina zie je welke providers glasvezelabonnementen op ons netwerk aanbieden. Zo kun je zelf een abonnement kiezen bij een provider die bij je past.
 • Heb ik invloed op waar het glasvezelaansluitpunt komt?
  Ja, maar alleen als het voor ons mogelijk is. In principe installeren we het glasvezelaansluitpunt in je meterkast of op de plek waar ook andere kabels je woning binnenkomen. Je bepaalt samen met onze glasvezelvoorbereider de plek van het glasvezelaansluitpunt. Wil je ‘m niet in de meterkast hebben, maar liever op een andere plaats? Dan kun je dat aangeven. De glasvezelvoorbereider gaat dan samen met je kijken of het aansluitpunt op de door jou gewenste plek geïnstalleerd kan worden.
 • Kan ik in mijn huurwoning ook glasvezel krijgen?
  Doe de postcodecheck om te checken of jouw woning binnen het aansluitgebied valt. Woon je binnen het aansluitgebied, dan wordt jouw woning dus ook gratis aangesloten. Ongeacht of je in een huurwoning of koopwoning woont.
 • Ik heb een klacht. Waar kan ik deze indienen?
  Wat vervelend dat de werkzaamheden niet naar verwachting zijn verlopen. Wanneer je niet tevreden bent, gaan we graag samen met jou op zoek naar een oplossing. Om voor je aan de slag te gaan willen we je vragen je klacht via ons contactformulier te melden.
 • Waarom zou ik voor glasvezel kiezen?
  De voordelen van glasvezel liegen er niet om. Het is het snelste én stabielste netwerk. Krachtig internet voor al je apparaten. En dat is nodig ook, want thuis internetten we met z’n allen wat af. We streamen films, spelen online games, zetten de verlichting aan met onze smartphone én downloaden er op los. En dat allemaal tegelijkertijd. Ook blijft ons dataverbruik thuis groeien. Glasvezel is het enige netwerk dat deze groei aankan. Vandaar dat we jouw woning gratis op glasvezel aansluiten. Lees hier alles over de voordelen van glasvezel.