Glasvezelabonnement | KPN Netwerk
Direct naar hoofdinhoud
  • We sluiten je kosteloos aan
  • Snel, stabiel internet met glasvezel
  • Al ruim 3 miljoen adressen aangesloten

Glasvezelabonnement

Check mijn bedrijf

Door de postcode en huisnummer van uw bedrijf in te vullen kunnen wij u direct vertellen wat de status is van het adres.
de werkzaamheden in de straat

Glasvezelabonnement

Met een gratis glasvezelaansluiting van KPN Netwerk ben je aangesloten op ons glasvezelnetwerk. Dat geeft je toegang tot alle mogelijkheden van glasvezel, als je zelf kiest om daar gebruik van te maken. Om gebruik te maken van je glasvezelaansluiting heb je namelijk een glasvezelabonnement nodig.

Kun je een glasvezelabonnement afsluiten bij KPN Netwerk?
Nee, KPN Netwerk legt alleen het glasvezelnetwerk aan. Dankzij dit netwerk kunnen providers hun diensten bij jou thuis aanbieden. Je gebruikt het netwerk van KPN Netwerk met een glasvezelabonnement bij een provider die je zelf uitkiest. Zonder glasvezel abonnement maak je nog geen gebruik van de glasvezelaansluiting bij jou thuis.

Hoe weet ik of ik een glasvezelaansluiting heb?
Je weet of je een glasvezelaansluiting hebt door het doen van de postcodecheck op deze pagina. De uitkomst van de postcodecheck vertelt jou de status van jouw woning.

Jouw huis is aangesloten op het glasvezelnetwerk, en dan?


Blijkt uit de postcodecheck dat jouw adres is aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN Netwerk? Dan heb je vaak keuze uit verschillende providers, want het glasvezelnetwerk van KPN Netwerk is open. Iedereen mag dit netwerk dus gebruiken, net zoals iedereen in Nederland bijvoorbeeld de snelweg mag gebruiken.